Zárva

2023.11.28. 11:00

Ezek az üzletek biztosan nem nyitnak ki december 24-én

Barta Katalin

Véget ért a találgatás, hogy mely üzletek tartanak nyitva, illetve zárnak be idén december 24-én. Mivel ez a nap vasárnapra esik, méltányolandó, hogy számos diszkont úgy döntött, ezen a napon mentesíti dolgozóit a munkavégzés alól, hogy családi körben tölthessék az ünnepet. 

Az idei karácsonyi nyitvatartás az alábbiak szerint alakul a nagyobb üzletláncok esetében. Már biztos, hogy a PENNY Market Kft., a Lidl Magyarország, a Rossmann és a Mountex is zárva lesz december 24-én. A megelőző napokban azonban a boltok jellemzően hosszabb nyitva tartással várják majd a vásárlókat – közölték az áruházak.
A hovege.hu összeállítása szerint a PENNY vezetése a munkavállalói és a vásárlói érdekeit megvizsgálva döntött úgy, hogy december 24. és 26. között 230 magyarországi üzletét egységesen zárva tartja. Az üzletlánc ezzel párhuzamosan december 22-én és 23-án meghosszabbított nyitva tartással, este 22 óráig várja a vásárlókat. December 27-től pedig már a szokásos üzemidőben tartanak nyitva. A Lidl szintén jelezte, hogy mind a 200 üzletük zárva tart december 24-én. A társaság a család fontosságára hivatkozott, amikor úgy döntöttek, hogy a szeretet ünnepére mind a 8500 munkavállalójuk számára szabadnapot biztosítanak. Vásárlóik érdekeit is szem előtt tartják, akiket december 23-án meghosszabbított nyitvatartással várnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában