Útinform

2023.11.27. 10:38

Füst zavarhatja a látást az M3-as autópályán

Több főúton és az autópályán is óvatosan kell haladni a munkálatok miatt, hívja fel a figyelmet hétfőn az Útinform.

Heol.hu

Az M3-as autópályán, Nagyfüged térségében burkolatfelújítási munkák zajlanak. A 90-es és a 101-es kilométer között a főváros felé tartó oldalt felújítják, ahol visszaáll a hétköznapi forgalmi rend. A Budapest felé tartó forgalmat a szemközti oldal belső sávjára terelik, - Vásárosnamény felé - a külső és a leálló sáv járható. A Kisasszonytér pihenő egyik oldalon sem használható. Körültekintően kell közlekedni az M3-as autópályán a Hajdúnánást elkerülő szakaszon, mert a 200-as kilométernél a széliránytól függően füst lepheti el az autópályát, csökkentve a látótávolságot, tájékoztat az Útinform.

A 21-es főúton, Kisterenye közelében a 43-as és a 44-es kilométer között építési munka miatt a Hatvan felé vezető oldalon egy sávot lezártak.

A 251-es főúton, a Füzesabony és Maklár közötti szakaszon, a 2-es és a 3-as kilométer között repedéseket öntenek ki, félpályás korlátozás mellett.  

A 25-ös főúton Eger belterületén csomópontot építenek. A 13-as kilométernél a fél útpályát lezárták. Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométer között tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is közeli alsóbbrendű utakon terelik el. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában