Ünnep

2023.11.30. 15:09

Hullott a pelyhes fehér hó a gyöngyösi karácsonyfa díszítőire + fotók

Idén a Jeruzsálem úti óvoda kisgyermekei is segítettek a felnőtteknek.

Szabó István

Szakadó hóban díszítették Gyöngyös karácsonyfáját

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Csütörtökön ékesítették fel a gyöngyösi Fő téren a város karácsonyfáját. A közel 20 méter magas duglászfenyőt a szakadó hóesésben a Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. munkatársai díszítették fel a Gyöngyös Városi Diáktanács tagjainak segítségével, de az önkormányzat grémiuma is képviseltette magát. A város óvodásai is hagyományosan részt vettek a munkában. Molnár Lászlóné, Gyöngyös Város Óvodái intézményvezetője elmondta portálunknak, hogy idén a Jeruzsálem úti óvodából érkeztek kisgyermekek a fa díszítésére. 

– A kicsiket nem zavarta a sűrű hóesés, örömmel segítettek a gyönyörű, nagy méretű díszeket a felnőttek keze alá adogatni. Közben énekszóval is köszöntötték a szépülő karácsonyfát. A gyermekek erre az alkalomra nem készítettek díszeket, mert a szervezők nem kérték tőlük, a céljuk az volt, hogy egységes legyen a fa ünnepi látványa – részletezte Molnár Lászlóné.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában