Misszió

2023.11.09. 09:10

Koreaiakból álló olasz kórus lépett fel Hatvanban

Az Olaszországban élő dél-koreai származású művészekből létrejött Immanuel Missziós Kórus adott koncertet a Széchenyi István Római Katolikus Technikum és Gimnáziumban, valamint a református imahelyen.

Tari Ottó

Magyar dalokat is énekelt a kórus

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Evangéliumi dicsőítő énekművek és egyéb klasszikus melódiák is felcsendültek a Széchenyi István Római Katolikus Technikum és Gimnázium tornatermében az Olaszországban élő, dél-koreai származású művészekből létrejött Immanuel Missziós Kórus interpretálásában.

Az énekkar csaknem 35 éve alakult azzal a céllal, hogy az ének-zene által hirdessék Isten szeretetét. Több országban felléptek már, egyebek közt Svédországban, Németországban, Franciaországban, Oroszországban, de megjárták Afrikát és Kínát is. Koncertjeik különlegessége, hogy mindig énekelnek az adott ország anyanyelvén, s ez alkalommal több magyar dal is elhangzott.

A csoport nem először járt a Zagyva-parti városban, 2017-ben jótékonysági koncertet adtak a Grassalkovich-kastély dísztermében, s színpadra álltak a gimnáziumban is. Ez alkalommal színpadra álltak a hatvani református templom istentiszteletén is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában