Ösztöndíj

2023.11.05. 08:45

Meghosszabbítják a Bursa Hugarica beadási határidejét Gyöngyösön is

November 7-ére módosította a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat benyújtási határidejét a a Kulturális és Innovációs Minisztérium.

Heol.hu

Gyöngyösön is meghosszabbítják a Bursa Hungarica beadási határidejét

Forrás: MATE Károly Róbert Campus/Nagy Réka

A gyöngyösi önkormányzat a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve a 2024. évre is kiírta a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot, amelyre a Gyöngyös város közigazgatási területén lakóhellyel rendelkező, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok pályázhatnak - adta hírül honlapján a gyöngyösi önkormányzat.

A pályázatra továbbtanulás előtt álló középiskolások és főiskolai hallgatók is jelentkezhetnek, feltéve, hogy családjukban az egy főre eső nettó jövedelem nem éri el a 85 ezer 500 forintot - írják.

A pályázatok benyújtásának eredeti határideje november 3-a volt, ám a Kulturális és Innovációs Minisztérium a pályázatok benyújtásának határidejét november 7-re módosította - teszik hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában