Vitaminkúra

2023.11.18. 15:14

Ne ijedjetek meg, nem öregedtetek meg hirtelen, üzente Mangó doktornő + videó

Izom- és ízületi fájdalmakat elhúzódó vírusfertőzés is okozhat, ellene vitaminkúrát javasol dr. Mangó Gabriella.

Szabó István

Dr. Mangó Gabriella az ízületi fájdalmak egyik lehetséges okáról beszélt

Forrás: Dr. Mangó Gabriella/Facebook

Dr. Mangó Gabriella, a népszerű gyöngyösi háziorvos rengeteg hasznos tanáccsal szolgált az egészségmegőrzéssel, valamint a betegségek leküzdésével kapcsolatban. Legújabb videóüzenetében az izom- és ízületi fájdalmakról osztott meg fontos tudnivalókat.

– Lehet, hogy az nem jut eszetekbe egy-egy vírusfertőzés után, főként a covidnál – mert én azért az influenzánál ilyennel nem találkozom –, hogy vírusfertőzés után két-három héttel akár izom-, akár ízületi fájdalom is jelentkezhet. Ne ijedjetek meg, hogy most hirtelen megöregedtetek, és mindenetek fáj. Egyszerűen egy elhúzódó, hosszantartó vírusfertőzésről van szó. Érdemes ilyenkor megnézetni magatokat orvossal, de érdemes megpróbálkozni azzal, hogy kicsit emeltek a bevitt D-vitamin szinteteken, akár 2-3-4 napig szedni dupla adag, 6000 NE mennyiségű D-vitamint, és mellé 3000 milligramm C-vitamint naponta – fogalmazott dr. Mangó Gabriella.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában