Szolgáltatás

2023.11.08. 13:00

Pétervásárán helyben kaphatnak segítséget a térség vállalkozói

Barta Katalin

Pétervásárán néhány napja személyes ügyfélszolgálattal várja a járás vállalkozóit a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara pétervásárai ügyfélszolgálata. Az iroda megnyitóján Eger István, a város polgármestere és File Sándor a HKIK főtitkára is részt vett.

A város vezetője üdvözölte a kezdeményezést, és támogatásáról biztosította a térségi gazdaságfejlesztési programok sikeres megvalósításához. A kamarai iroda a Szabadság tér 1. szám alatt található polgármesteri hivatalban kapott helyet, ahol minden kedden 9 és 15 óra között személyesen kérhetnek szakmai segítséget a vállalkozók. A kamara célja, hogy fokozott személyes jelenléttel megismerje, feltárja a problémákat és szükségleteket, és segítse a pétervásárai járás vállalkozásait, az ott működő cégekkel együtt formálja a lokális gazdasági közösséget, erősítse és támogassa a helyi ipart, kereskedelmet és kézművességet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában