Költözés

2023.11.19. 19:46

Segítséget kér az egri Méhvirág Központ

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az egri Méhvirág Központ és Anyamenedék, bővülni szeretnének.

Heol.hu

A közösségi médiában kér segítséget az egri Méhvirág Központ és Anyamenedék csapata.

– A segítségeteket szeretnénk kérni. Bővülünk, bővülnénk. Az elmúlt egy évben 10 baba született a Méhvirág Központban, a Barkóczy úti lakás falai között. Segítő csapatunk számos szakemberrel bővült, hogy törődést, gondoskodást és segítséget nyújthassunk a várandósoknak és családoknak a perinatális időszakban és a kisgyermekes létben. Szeretnénk, foglalkozásainkat nagyobb térben, könnyebben megközelíthető helyen folytatni - hívja fel a figyelmet a Méhvirág Központ a Facebookon.

Mint írják, olyan földszintes családi ház vagy utcai bejáratos lakást, irodát keresnek Egerben, ahol van ingyenes parkolási lehetőség, nem ijednek meg az otthonszüléstől (az egészségügyi felelősséget szerződött bábapraxis vállalja), illetve van legalább egy nagy „nappali”, ahol mozgásos kiscsoportos foglalkozások elférnek, hálószoba, valamint irodának való kisebb szoba.

– Keressük továbbá mindazokat a magánszemélyeket,  családokat, cégeket, akik számára érték a munkánk és szeretnék segíteni, hogy az édesanyáknak legyen választási lehetősége, senki se záródjon ki azért az otthonszülésből, mert saját otthona távolabb esik a törvényben meghatározott 20 perces határtól. 

Aki szeretne segíteni, az Facebook üzenetben, a [email protected] címen vagy a 30/289-6742-es telefonszámon tudja felvenni velük a kapcsolatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában