Közmeghallgatás

2023.11.12. 11:00

Sikerekről és kudarcokról is szó volt a markazi közmeghallgatáson

Markaz polgármestere és jegyzője válaszolt a község lakóinak kérdéseire.

Szabó István

Közmeghallgatást tartott Markaz község önkormányzata szerdán a közösségi ház nagytermében, tájékoztatta portálunkat Holló László polgármester.

– Beszámoltam a megjelenteknek az elmúlt évek, kiemelten a 2022-es év költségvetéséről, beruházásairól, eredményeiről. Egyaránt beszéltem az elért sikerekről és kudarcokról is. Kiemeltem a közösségi összefogást, amelyben Markaz jövőjét is látom. Tájékoztattam a jelenlévőket a jövő évi tervekről, várható fejlesztésekről, és a település előtt álló lehetőségekről. Dr. Bálint Edina Ida jegyző asszony beszámolt a Halmajugrával közös önkormányzati hivatal munkájáról, jogi tevékenységéről, az elmúlt évben hozott rendeletekről, és a képviselő-testület munkájáról. Ezt követően az érdeklődőknek lehetőségük volt kérdéseket feltenni, melyekre vagy azonnali választ kaptak, vagy a felvetett problémák, javaslatok kivizsgálása kezdődött meg – részletezte Holló László.

A polgármester hozzátette, a közmeghallgatást követően markazi borok és a központi konyha dolgozói által sütött pogácsa mellett még sokáig folyt kötetlen beszélgetés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában