Újítás

2023.11.01. 18:48

Új séfje van a sarudi Sulyom Tájétteremnek

Mikk Szabolcs már eddig is aktívan részt vett az étterem életében.

Molnár Helga

Szabolcs Mikk az étterem új séfje

Forrás: Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa/Facebook

A sarudi Sulyom Tájétterem konyháját keddtől új szakember irányítja – írta az étterem közösségi oldalán. A Sulyom tulajdonosai az étterem eddigi életében is aktív és meghatározó szerepet betöltő munkatársukat, Mikk Szabolcsot kérték fel az étterem séfjének. A fiatal szakember elfogadta a hatalmas kihívással és felelősséggel járó megtiszteltetést, és már be is mutatja letisztult tányérképeit és minőségi ízeit, látásmódját az étterem új séf ajánlatával.

– A Sulyom új séfje Heves vármegyei kötődésű, tanulmányait Egerben végezte.  Az alapok elsajátítása után kipróbálta a vendéglátás szinte minden területét, majd saját stílusát és jövőjét keresve hét évet dolgozott Angliában, a legnevesebb és legdrágább francia éttermében, ahonnan suis chefként tért haza, hogy Magyarországon nevelhesse fel kislányát feleségével. A Sulyom csapata egy emberként sorakozik fel a fiatal szakember mögött, hogy a konyha és a vendégtér összefogásaként olyan különleges élmény várja a vendégeket, ami a térségben e téren is egyedivé teszi az igényes sarudi biszrót, melynek hangulata már önmagában is megpihenni, lelassulni várja a SlowLiving életmód követői, kedvelőit. A Sulyom új lendülettel folytatja küldetését, a Tisza-tó gasztronómiájának fejlesztését, a térség termelőknek és idegenforgalmi szolgáltatóinak összefogását, a Tisza-tavi Gasztrokör életre keltését – írják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában