Vöröskereszt

2023.11.16. 15:09

Újra lesz különleges Adventi Véradás Egerben a Tv stúdiójában

A Tv Eger stúdiójába várják a donorokat december nyolcadikán.

Szabadi Martina Laura

Ismét lesz lehetőség a véradásra az Eger Tv szerkesztőségében Archív fotó

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

December 8-án több éves szünet után ismét Adventi Véradást szervez a Média Eger Nonprofit Kft. Az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszt Heves Vármegyei Szervezetével közösen várják a donorokat a televízió stúdiójában.

– Az eseményt élő adás kíséri az egészség megőrzéshez és az ünnepekhez kapcsolódó témákkal és változatos produkciókkal délután 2 órától este 7-ig a televízió Törvényház úti szerkesztőségében. Szívügyünknek tekintjük a véradást, úgy gondoljuk, hogy a mai világban még nagyobb hangsúlyt kap az összetartás és mások segítése. Híradásaink, magazin műsoraink számos háztatásba eljutnak, éppen ezért tartjuk fontosnak az ilyen jellegű felelősségvállalást szerkesztőségünk részéről. Az ünnepekhez közeledve szeretnénk meglepni a véradókat, így ajándékokkal kedveskedünk azoknak, akik úgy döntenek, hogy ilyen módon segítenek másokon. Emellett a műsor részeként minden órában sorsolunk, értékes nyeremények találnak gazdára a véradók között – közölte Kereki Gergely ügyvezető, főszerkesztő portálunkkal.

– Úgy gondoltuk, hogy a programot idén egy jótékonysági eseménnyel is összekapcsoljuk, melynek során a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Gyermekosztályának gyűjtünk adományokat. A véradás napján a Tv Eger épületében 8 óra és 19 óra 30 perc között várják a felajánlásokat. Aki szeretné, pelenkával, babaápolási szerekkel segítheti az intézményben ápolt gyermekek ellátását – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában