Jótékonyság

2023.12.10. 11:05

A 18. Cipősdoboz Akciót rendezik Egerben

A Baptista Szeretetszolgálat Egerben is jól ismert, december 18-ig tartó karácsonyi, jótékonysági akcióját 2023-ban immár 18. alkalommal hirdetik meg.

Heol.hu

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből kiderült, hogy tavaly több mint 400 ajándékcsomag gyűlt össze Egerben és idén is számítanak azokra, akik „jó szívvel adnak jót” másoknak.

„Az elmúlt 17 évben több, mint 7500 gyermek számára tettük boldogabbá az ünnepet. Méltó ez a Karácsony üzenetéhez. Mi is azért indítunk szeretet-akciót Advent idején, mert nagyon hálásak vagyunk az emberi világ legcsodálatosabb ajándékáért, a Megváltó Jézus Krisztus Földre érkezéséért, amely mindent megváltoztatott. A cipősdobozba csomagolt karácsonyi szeretetcsomagokat 2023. december 18-ig várjuk, s az ajándékokat most is több egri gyülekezettel közösen, a Keresztények Egerért összefogás önkénteseinek segítségével szortírozzuk és visszük el a rászoruló gyermekeknek" – olvasható a tájékoztatásban. A gyűjtőpontok listáját megtalálja ide kattintva. 

A szervezők azt kérik mindenkitől, hogy ne várja meg az akció utolsó napját a csomag összekészítésével, az önkénteseknek ugyanis még sok tennivalója lesz az ajándékokkal, amíg azok célba érhetnek. A doboz összekészítésével kapcsolatos tanácsokat és az akció részleteit az érdeklődők megtalálják ide kattintva. 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Metropol)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában