Munkabeszüntetés

2023.12.10. 12:23

A buszosok sztrájkja miatt a Pétervására környékén élő diákoknak is jó lesz figyelni

Fennakadások lehetnek a közelekedésben hétfőn.

Barta Katalin

A Credobus-Econell buszok (Illusztráció)

Forrás: Volánbusz Zrt.

A Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskolába a térség számos településéről érkeznek diákok. Mivel körzetközponti intézmény, ide járnak a kisfüzesi, az erdőkövesdi, az istenmejezei, a váraszói, a szajlai, a terpesi, az ivádi gyerekek nagy többsége. Az iskola vezetése arra kéri a szülőket, hogyha autóbusszal indulnak hétfőn, előtte tájékozódjanak a a Volánbusz oldalán a menetrendi változásokról, és osszák meg információikat a szülőtársakkal! Amennyiben lehetőség van rá, hangolják össze a diákok szállítását a reggeli és a délutáni órákban is! A cél, hogy aki elindul, időben beülhessen az iskolapadokba, s biztonságosan haza is jusson. Ahogy azt már megírtuk az egri közlekedést is érinti a buszosok munkabeszüntetése hétfőn.

Már nem sokáig kell ingázni. A péterkei iskola közzétette a téli szüntere vonatkozó  időpontokat is. Idén december 22-től 2024. január 7-ig tart majd a téli szünet a 2023/24-es tanév rendje szerint. A téli szünet előtti utolsó tanítási nap 2023. december 21. (csütörtök), a szünet utáni első tanítási nap pedig 2024. január 8. (hétfő) lesz.
Nem sokkal ezután pedig 2024. január 19-én az első félév is véget ér, aminek az eredményeiről 2024. január 26-ig értesítik majd a tanulókat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában