Segítség

2023.12.20. 11:00

Bottyános diákok gyűjtöttek a gyöngyösi kórházban gyógyuló gyerekeknek

A Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium diákjai beteg gyermekek gyógyulásást szeretnék segíteni az adománnyal, közölte portálunkkal T. Bokros Mária, a Bugát Pál Kórház sajtószóvivője.

Heol.hu

A diákok adománnyal próbálnak segíteni a beteg gyerekeknek

Forrás: Beküldött fotó

– Mindig megható, és szívmelengető, ha olyan fiatalokkal találkozunk, akik meglátják maguk körül a segítségre szorulókat, és tenni is akarnak értük – mondta a Vak Bottyán János Katolikus Műszaki és Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium 11.B. osztályából érkező diákoknak dr. Watti Jezdancher, orvosigazgató a gyermekosztálynak gyűjtött adomány átadásakor.

 A Bátor Szilvia osztályfőnök tanárnő társaságában érkező fiatalok a beteg gyerekeknek gyűjtöttek jelentős pénzbeli összeget és ajándékokat, hogy így segítség a kicsik gyógyulását. Nagy István Máté a diákok képviseletében elmondta, egyöntetű volt az osztály döntése, hogy adakoznak és a gyermekosztálynak ajánlják fel az adományt. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában