Rajzoljatok!

2023.12.06. 13:00

December 7-ig várják Péterkén a karácsonyi rajzokat, amikért szép ajándék jár

Barta Katalin

Pétervására  önkormányzata rajzpályázatot hirdet óvodás és általános iskolás gyermekek részére. December 7-ig várják a polgármesteri hivatalban azokat az alkotásokat, amelyek zsűri értékel majd, és választja ki a legjobbakat. A rajzok hátuljára nevet, címet, telefonszámot, e-mail címet érdemes feltüntetni.

Az eredményhirdetésre december 9-én a Fő téren rendezett karácsonyi vásáron kerül sor. Minden alkotó kedvű gyermeket és szüleit várják az eseményre, mivel a beküldők közül mindenki részesül ajándékban. 
A rajzokat december 9-én a Karácsonyi Vásárban zsűri értékeli majd, kiknek tagjai: Valaczkai Erzsébet grafikus-festő, Valyon László polgármester és Pós György nyugalmazott tanár. Az eredményhirdetést követően izgalmas ajándékokkal jutalmazzák a legjobb pályaműveket.

A hagyományos karácsonyi vásár egyébként december 9-én délután két órától kezdődik a polgármesteri hivatal előtti téren, ahol a helyi és környékbeli kézművesek portékáiból válogathatnak. Fellépnek a helyiek büszkeségei, az óvodás  és iskolás csoportok is, s a Váraszói Gyöngyvirág Citerazenekar  muzsikusai.

Délután négytől Jön a Mikulás címmel interaktív játék kezdődik, negyed hatkor pedig kihirdetik a rajzverseny nyerteseit. Este fél hattól Santa Party néven utcabál kezdődik.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában