Top 5

2023.12.22. 21:05

Drogosokat fogtak Hevesben, hős rendőr az M3-ason – a legfontosabb pénteki hírek egy helyen

Összegyűjtöttük a legfontosabb pénteki híreket, hogy olvasóink a nap végére is képben legyenek.

Heol.hu

Elérkeztünk advent utolsó hétvégéjéhez, szűkebb hazánkban is a koszorú negyedik gyertyáját gyújtják meg. Egerben és a környező településeken meghitt programokkal készülnek, szenteste pedig éjféli mise is lesz Egerben. Szokásos hétvégi programajánlónkból kiderül minden, merre mehetünk szűkebb hazánkban az utolsó adventi hétvégén.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen december 20-án délelőtt tartott kutatást egy verpeléti és egy feldebrői házban, mert információ merült fel arról, hogy az ott lakók új pszichoaktív anyagot értékesítenek. A rendőrök egy 62 és egy 29 éves férfit őrizetbe vettek és gyanúsítottként hallgattak ki, a lakásokban kábítószergyanús növényi származékot, fehér port, illetve több mint 60 alufóliás pakettet találtak, tovább pénzt is lefoglaltak.

A Road zenekar támogatásából valósult meg a Magyar Vöröskereszt Eger Területi Szervezetének idei harmadik melegétel-osztása, melyen több mint százan kaptak ételt. A Heves vármegyei zenekar második éve vesz részt a melegétel-osztásban, melyet véradással kötnek egybe.

Egyelőre nem tisztázott körülmények között egy autó elsodort egy elektromos járművel közlekedő férfit Gyöngyösön, az Ipar és Kenyérgyár út kereszteződésében pénteken kora délután. Úgy tudjuk, a balesetben az elektromos járműt vezető férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

Drámai, s egyszerre megindító történetet közölt hivatalos Facebook-oldalán a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken. Kovács Márk zászlós egy 6 hetes kisgyermek életét mentette meg az M3-as autópálya bagi lehajtójánál. Az Országos Mentőszolgálat mentőhelikoptert és minden mást is riasztott, miközben telefonon adta az újraélesztési feladatokat. Márk és a kisgyermek édesapja versenyt futottak az idővel, egészen addig, amíg meg nem hallották a tonnás követ vállukról legurító gyermeksírást. Az M3-as autópályán leszálló mentőhelikopter orvosa megvizsgálta a gyermeket, akit ezután kórházba szállítottak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában