Állatságok

2023.12.23. 14:16

Ezek a kisállatok beneveztek a karácsonyi pulcsiversenyre + fotók

Télen sok lakásban tartott állatra kerül ruha. De nem csak a hideg miatt öltöztetik őket.

Szabadi Martina Laura

Loki már nagyon várhatja a karácsonyt

Forrás: Beküldött fotó

Olvasónk osztotta meg velünk kérésünkre fekete kandúrja karácsonyi pulcsis képét. Elmondta, ő azok közé a ritka macskák közé tartozik, akik szeretnek ruhába bújni, így nem tortúra neki, ha néha fel kell ölteni az ünneplőt. Sőt, van, hogy magától megpróbál belebújni. A karácsonyi pulóverek az emberek körében is népszerűek, sokan ilyenkor kifejezetten versenyt űznek abból, hogy minél giccsesebb ruhadarabokat válasszanak: egyre többen mérkőznek meg a karácsonyi csúnyapulcsi-versenyeken.

A pofiját nem, csak a pulcsiját mutogatja
Forrás: Beküldött

Egyes fajták és a lakásban tartott állatok jóval érzékenyebbek a hidegre, hiszen a fűtött helyiségekben nincsenek hozzászokva. Egerben járva is sok házikedvencre kerül télen ruha, ám egyesek nem csak a funkcionalitás miatt öltöztetik kedvenceiket, van, aki ilyenkor csak  azért húz pulcsit az állatára mert irtó cuki. 

Áfonya rendkívüli karácsonyi hangulatban Forrás: Beküldött

Ám nem csak kutyák és macskák ölthetnek karácsonyi ruhát, egy feldebrői nyusziról is kaptunk mikulás sapkás fotót. 

Arra kérjük olvasóinkat, hogy Facebook üzenetben vagy a [email protected] e-mail-címen osszák meg velünk ruhakedvelő kedvenceik fotóját, amint karácsonyi szettjükben élvezik az ünnepek melegét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában