Múltkutatás

2023.12.31. 09:00

Ideje felkutatni családunk történetét, januártól segítséget is kapunk hozzá

Barta Katalin

Előbb-utóbb mindenki szeretné alaposabban megismerni saját családja történetét. Számos családban akadnak olyan rokonok, akik időt, energiát fektetnek be a családkutatásba. Januárban Parádon is alkalom nyílik egy olyan ingyenes kurzuson való részvételre, ahol szakemberek segítségével utazhatunk jelképesen családunk múltjába. A Kutasd a múltat! elnevezésű, három alkalmas online kurzus a Magyar Nemzeti Levéltár munkatársának segítségével valósul meg. 

Január 18-án, 25-én, illetve február elsején délután négy órától lehet bekapcsolódni a programba a parádi Közösségi Házban. A család- illetve helytörténeti kutatásban Györgyné Dani Gabriella levéltáros segít eligazodni a jelentkezőknek. Az érdeklődők személyesen jelentkezhetnek az intézményben, illetve a 20/4668890-es telefonszámon, vagy a [email protected] címen. A program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósul meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában