Nagycsaládosok

2023.12.02. 13:00

Játékos formában ismerték meg a gyerekek az egri könyvtárat

Több helyszínre is ellátogatnak majd a nagycsaládosok.

Molnár Helga

A gyermekek játékos formában ismerkedtek az egri könyvtárral, de mennek majd bábszínházba is

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Nagycsaládosok Egri Egyesülete 2023 decembere és 2024 márciusa között több alkalommal látogat el egri közművelődési intézményekbe, szervezetekhez, hogy ott a gyermek és felnőtt tagjai számára egyaránt tartott interaktív foglalkozásokon vegyen részt, és közben bepillantva a kulisszák mögé, kicsit jobban megismerje az intézmény, szervezet munkáját.

Rázsi Botond Miklós, a Nagycsaládosok Egri Egyesülete elnöke a sorozat nyitó eseményén szombaton, a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban elmondta, a következő hónapokban eljutnak majd a zeneiskolába, a bábszínházba, a várba is.
– Mindenütt az a cél, hogy a gyerekeket megismertessük játékos formában az intézményekkel, ahová elmegyünk. Fontos, hogy a fiatal generáció minél hamarabb lássák ezeket, s megnézzék, milyen munka folyik itt – részletezte. Ennek nyomán a könyvtárt is körbejárták, miközben különböző játékos feladatokat oldottak meg.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában