Ajánló

2023.12.01. 06:55

Jégpalota, rock relikviák, Kowalsky, Peter Sramek a hétvége programkínálatában Hevesben

Összegyűjtöttük a hétvége programjait, hogy olvasóink tudjanak miből választani.

Heol.hu

Egerben már égnek az adventi fények

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Péntek, december 1.

Eger:

  • December 1-től minden hétvégén családi játszóházat tartanak a Jégpalotában. Péntekenként 15 órától 18 óráig, szombaton és vasárnap 10 órától 18 óráig.
családi játszóház, jégpalota, plakát
Forrás: visiteger.com
irodalmi est, bródy sándor könyvtár, petőfi, plakát
Forrás: ger.com
  • Az Eger Advent keretében koncertet ad 18 órától a JaJa, 19 óra 31 perckor a Bon Bon, 21 órától az Andörkaver

Hatvan: 17 órától az Ady Endre Könyvtárban Szubkultúrák lenyomatai címmel szerveznek kiállítást és beszélgetést a 2000-es évek hatvani könnyűzenei programjairól.

szubkultúrák lenyomatai plakát
Forrás: hatvaniturizmus.hu

Szombat, december 2.

Eger:

  • Adventi koncertet ad a Dobó téren gaz Eger Advent keretében 10 óra 30perctől a gyermekeknek Kovácsovics Fruzsina, majd a felnőttek számára nyújt szórakozást 17 órától a Ticket zenekar, 18 órától Aleva Zsófia, 19 óra 30 perckor Gallusz Niki & Club 54.
  • A Broadway Monkey-ban Kowalsky meg a Vega koncert lesz 20 órától. Kapunyitás 19 órától. További részleteket az esemény Facebook-oldalán találhatnak.

Hatvan:

  • 9 órától 12 óráig az Ady Endre Könyvtárban karácsonyi játszóházat rendeznek, ahol kézműves termékeket is lehet vásárolni.
karácsonyi játszóház, ady endre könyvtár, plakát
Forrás: hatvaniturizmus.hu
  • 17 órától a hatvani Kossuth téren Peter Srámek koncertet hallgathatnak az érdeklődők.

Felsőtárkány: Mikulásváró zenés előadást tartanak a faluházban a gyermekeknek, amelyben kiderül, mi vidíthatja fel a szomorú jegesmackót Mikulás napján.

Vasárnap, december 3.

Eger: Az Eger Advent keretein belül vasárnap is színvonalas koncertek várják a Dobó téren sétálókat. 17 órától Magyar Balázs ad akusztikus koncertet, 19 órától Zséda lép fel.

Hatvan: 16 órától adventi készülődést tartanak a református templomban, ahol a Hatvani Református Kórus és a Take Heart is közreműködik. Az első adventi gyertyát dr. Tatay István református lelkipásztor gyújtja meg 17 óra 30 perckor Hatvan főterén.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában