Sötétek

2023.12.27. 13:37

Napok óta nem működnek a lámpák az egri Sas úti kereszteződésben - Frissítve

A közútkezelő sem tudja, mikor kapcsolják vissza a jelzőlámpákat Egerben, a Sas útnál.

Tóth Balázs

Gond van a a Sas úti jelzőlámpákkal a kereszteződésben

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Frissítés:

14.12

Az önkormányzat közlése szerint a kivitelező alvállalkozója arról tájékoztatta a Magyar Közút NZrt-t, hogy csütörtökön kapcsolják vissza a jelzőlámpákat.

Korábban írtuk:

Pénteken előbb sárgára váltottak, majd ki is kapcsoltak a jelzőlámpák Egerben, a Sas úti kereszteződésben, de az Állomás téren is csak a táblák és az útburkolati jelek alapján lehet közlekedni, nincs lámpás forgalomszabályozás. Megkérdeztük a közútkezelőt, hogy mikor kapcsolják vissza a lámpákat.

Válaszukban azt írták, Egerben a Sas utca az önkormányzat beruházásában újul meg. A kérdéses szakasz is jelenleg munkaterületként funkcionál, így a jelzőlámpás csomópontokért is az önkormányzat által megbízott vállalkozó felel. Ők is küldött már jelzést az önkormányzatnak a lámpákkal kapcsolatosan, de bővebb információkat ők adhatnak a témában. Keressük az önkormányzatot is, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában