Életmentés

2023.12.11. 15:50

Rekordot döntött a MÁV, Hatvanban is várták a donorokat

Több mint négyszáz véradó döntött úgy, hogy részvételével segíti a MÁV-VOLÁN-csoport Országos Véradó Nap sikerességét.

Heol.hu

Jól sikerült a véradás

Forrás: MÁV

– December 8-án országosan 14 helyszínen várták a véradás egészségügyi feltételeinek megfelelő munkatársakat a vállalatcsoport részéről, valamint természetesen utasokat és civil lakosokat, akik hozzájárulhattak az adventi időszak alatti kiegyensúlyozott és folyamatos vérellátáshoz: Hatvanon kívül Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dombóvár, Kaposvár, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely is véradó helyszín volt.

A MÁV-VOLÁN-csoport közleménye szerint a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve 17. alkalommal szervezte meg a MÁV-VOLÁN-csoport Országos Véradó Nap programot. Az esemény szervezői a szeretet ünnepének közeledtével az önzetlen segítségnyújtás fontosságára, az utasok és a vasutasok összefogásának jelentőségére hívják fel a figyelmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában