Köszönet

2023.12.20. 17:02

Sok településen köszönték meg az egész évi munkát

Számos észak-hevesi településen köszönik meg az önkormányzati dolgozók egész évi munkáját. Sirokban, Recsken, Bükkszéken sem feledkeztek meg róluk.

Barta Katalin

Az év végén Nagy Sándor polgármester köszönte meg munkatársainak az egész éves fáradozást

Forrás: Nagy Sándor/Facebook

Vármegyénk számos településén évzáró ebéddel, vacsorával köszöntötték meg a községvezetők az önkormányzati alkalmazottak egész évi tevékenységét. 

Recsken is elbúcsúztak jelképesen az idei évtől a munkatársak. Őket Nagy Sándor polgármester köszöntötte a tiszteletükre szervezett ünnepségen. - Csapatmunka, melyből kivette mindenki a maga részét! - írta közösségi oldalán.

Sirokban is összegeztek és ünnepeltek a napokban az évre visszatekintve. Tuza Gábor polgármester mondott köszönetet munkatársainak, akik az év folyamán mindent megtettek azért, hogy biztonságosan és folyamatosan működjön minden intézmény. Mindez annak az összeszokott csapatnak köszönhető, akik dolgozni akarnak, és tudnak azért, hogy a helyben élőket szolgálják. Egy finom ebéddel, egy kis lélekerősítővel, süteménnyel, közösségépítő játékokkal, zenével, tánccal búcsúztatták az idei dolgos hétköznapokat. 

Bükkszéken a napokban juttatják el az idős lakosok részére az önkormányzat által összeállított karácsonyi csomagokat. - Az év vége közeledtével az ember igyekszik kicsit megállni, és körülnézni, kik azok, akik egész évben segítik és támogatják munkáját. Fontos, hogy megbecsüljük ezeket az embereket! Minden dolgozónk munkáját jutalmazzuk, év végi jutalmukat közös ebéd alkalmával kapják meg. Közfoglalkoztatottainkat hasonlóképpp elismerjük, ajándékutalvány formájában. Településünk minden lakosát várjuk december 22-én 17 órától az iskola tornatermében, ahol ünnepi műsorral kedveskedünk és vendégül látunk mindenkit sok szeretettel! - írta közöségi oldalán Sági Ferenc, a község polgármestere. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában