Fizetőeszköz

2024.01.15. 09:53

A készpénz-használatért tart előadást a Hun Fokos Szövetség Egerben

A készpénz-használat mellett és a digitális fizetőeszközök ellen érvel majd szerdán 3 előadó egerben a Civil Közösségek Házában, a Hun Fokos Szövetség szervezésében.

Szabadi Martina Laura

Dr. Pócs Alfréd

Forrás: Beküldött fotó

A Hun Fokos Szövetség Hagyományőrző Egyesület Eger szerdán 6 órakor az egri Civil Házban a készpénz kivezetéséről tart előadást – közölte dr. Pócs Alfréd, a szövetsé tagja illetve egri önkormányzati képviselő hétfőn sajtótájékoztatón.

– Manapság szerintem ez a legfontosabb téma, hiszen a civilek a készpénzzel akadályozhatják meg a globális világhatalom győzelmét. Ha kivezetik, akkor átveszik a hatalmat. Kínában már kialakították az emberek ellenőrzését. Nálunk még 70 százalék a kézpénzhatszálat, de a svédeknél csak pár százalék már.  Ha nem lesz hatalmunk a pénz felett, nem lesz magántulajdon. Ráadásul a digitális pénz beosztása is nehezebb a fiataloknak. Manapság félelemben és kényelemben akarják tartani az embereket. Putyin szembe megy a Biden-féle szabadkőművesekkel mégis be akarja vezetni  – hangsúlyozta.

Kiemelte, a szerdai eseményen előadást tart Varga István vállalkozó, is aki a Börzsönyben egy aranyhegyről híresült el. Pócs Alfréd azt mondta, 9 ezer tonna arany és ezüst van a hegyven ami a magyaroknak 210 milliárd forintot jelentene kitermelve, erre dolgozott ki egy megoldást Varga István. A másik két előadó Juhász Zoltán illetve dr. Pócs Alfréd lesz.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában