Gyermekáldás

2024.01.13. 13:58

Az adácsi hármasikereket köszöntötte a honatya és a polgármester + videó

Szabó Zsolt és Soha Márton a jókívánságok mellett ajándékkal is meglepte a családot.

Szabó István

A közelmúltban Adácson született hármasikreket köszöntötte otthonukban Szabó Zsolt országgyűlési képviselő és Soha Márton polgármester.

– Nagy csoda történt Adácson, az egyik házaspárnak hármasikrei születtek. Soha Márton polgármester úrral eljöttünk, hoztunk ajándékot, amit közösen vásároltunk, és átadtuk nekik. Nagy öröm a gyermek! Mindig a jövőt építjük, amikor gyermeket vállalunk. Én arra biztatok minden magyar fiatalt, hogy minél több gyermek szülessen, a nemzetünk annál inkább, annál nagyobb erővel tud tovább élni – mondta a látogatás kapcsán Szabó Zsolt.

– Nagy örömünkre szolgált, hogy egy fiatal házaspár Adácson vásárolt egy házat, és menet közben hármasiker gyermekek születtek náluk – fogalmazott Soha Márton. – Hála Istennek, erőben, egészségben vannak! Átadtuk az ajándékot, örülünk, hogy Adácson ilyen van, reméljük, még több is lesz ilyen. Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk. 

Adács polgármestere portálunknak azt is elmondta, hogy a család kérésére egy háromszemélyes babakocsit vásároltak az apróságoknak Szabó Zsolttal közösen 600 ezer forint értékben.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában