Ellátás

2024.01.03. 18:41

Áram nélkül maradtak Zagyvaszántón és Selyp egy részén

Kedden délelőtt elment az áram Zagyvaszántón és környékén. Már sötét volt, mire a szakemberek kijavították a rendellenességet.

Tari Ottó

A szakemberek sötétben is folytatták a hiba kijavítását, s végül sikerrel jártak

Forrás: Beküldött fotó

Kedden délelőtt pontban 11 órakor előzetes bejelentés nélkül elment az áram Zagyvaszántón, illetve a közeli települések egy részén, így Selypen is. Az internetes fórumokon azonnal találgatni kezdtek az emberek, hogy mi történhetett, mivel az elektromos berendezések, így az ezekkel működő fűtőszerelvények nem működtek, így melegedni sem lehetett. Többen telefonálni kezdtek a szolgáltatónak, s az idő haladtával mind ingerültebb kommentek is megjelentek a közösségi portálokon.

Már sötét volt, mire a hibát sikerült kijavítani. Kiderült, hogy egy belterületi trafó hibásodott meg, s ez okozta a több mint hat órán át tartó áramszünetet. Eközben a petőfibányaiak közül is többen panaszkodtak fáziskiesésre, a Mátravidéki Erőmű újtelepéről pedig többen megjegyezték, hogy három utcában nincs közvilágítás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában