Születésnap

2024.01.05. 21:39

Az adácsi Sanyi bácsi százéves lett

Százesztendős lett az adácsi Kiss Sándor. A község legidősebb polgárát Szabó Zsolt országgyűlési képviselő is köszöntötte, átadva Orbán Viktor miniszterelnök jókívánságait.

Tari Ottó

Kiss Sándor már a harmadik oklevelet kapta Orbán Viktor miniszterelnöktől

Forrás: Czímer Tamás/Heve Megyei Hírlap

Az adácsi Kiss Sándor, Sanyi bácsi decemberben betöltötte századik életévét. A jeles dátum alkalmából a napokban a Parádfürdői Állami Kórházban köszöntötte őt Szabó Zsolt országgyűlési képviselő és Soha Márton, Adács polgármestere, akik ajándékkal és Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt emléklappal is üdvözölték Sanyi bácsit.

Sanyi bácsi azért került a gyógyintézménybe, mert annyira gyorsan szaladt, hogy combnyaktörést szenvedett. A család hálás a szomszédoknak, akik észrevették, hogy baj történt, és értesítették a mentőket. Sanyi bácsit megműtötték, és már jól érzi magát, újra sétálhat.

– Ő Adácsnak az esze, a szelleme, várjuk otthon szeretettel - mondta Soha Márton polgármester.

– Nagyon jókedvű, jó gondolkodású, szeretetteljes ember – ezt Szabó Zsolt országgyűlési képviselő jelentette ki, miközben jó egészséget és további hosszú életet, valamint azt kívánta az ünnepeltnek, hogy mielőbb hazatérhessen szerető családjához. A politikus hozzátette: köszönet illeti az orvosokat, hogy egy ilyen értékes embert meggyógyítottak.

Sanyi Bácsi életútjáról a közelmúltban portálunkon írtunk bővebben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában