Üdv a Földön!

2024.01.03. 13:13

Bencét, a Bugát kórház idei első kisbabáját köszöntötték Gyöngyösön + fotók

Dr. Assani Omar megbízott főigazgató fejezte ki jókívánságait az újszülöttnek és édesanyjának.

Szabó István

Bencét és édesanyját köszöntik a gyöngyösi kórházban

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szerdán köszöntötték a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban az idén elsőként született kisbabát. Az intézmény szülészeti-nőgyógyászati osztályán dr. Assani Omar megbízott főigazgató fejezte ki jókívánságait az újszülött Bencének és édesanyjának. Bence január elsején, 7 óra 26 perckor született, természetes úton. Édesanyja szerint nem volt könnyű menet, Bence ugyanis szép súllyal, 4320 grammal érkezett, de a szülésvezető dr. Pap András és a szülésznő biztatása, kedvessége nagyon sokat segített, mondta az édesanya. Domoszlói otthonukban a két és féléves Noel izgatottan várja a kistesót, tette még hozzá.

Mint megtudtuk, a gyöngyösi kórházban 2023-ban 882 szülésből 895 gyermek jött világra, miután tavaly rekordszámú, 13 iker szülés történt. 

Szerda délelőtt más jelentős esemény is történt az intézmény szülészetén, világra jött ugyanis 2024 első gyöngyösi polgára, Levente is. Ő 3300 grammal és 54 centisen, császár szüléssel érkezett, első gyermek a családban. Érdekesség, hogy édesanyja a kórház munkatársa, tudtuk meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában