Száraz lábbal

2024.01.06. 11:57

Bezár a miskolctapolcai fürdő

A népszerű szárazlábas túrát ezúttal is megtartják a Miskolci Fürdők Kft. munkatársai. A 2024. január 19-21. között meghirdetett különleges túrák alkalmával a vendégek idegenvezető kíséretében száraz lábbal járhatják be a barlangrészeket.

Molnár Helga

A miskolctapolcai fürdő

Forrás: Ádám János/Észak-Magyarország

Minden esztendő januárjában – a barlang állagának megóvása érdekében – megkezdődnek a szokásos karbantartási munkálatok, ezért január 8. és 25. között zárva tart Miskolctapolcán a Barlangfürdő. Előtte, január 6-án, és a karbantartást követően, január 27-én éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket – írja a boon.hu.

Az Aquaterápia szintén január 8-tól lesz zárva, azonban január 22-től, itt már újra elérhetőek lesznek az egészségügyi szolgáltatások.

A népszerű szárazlábas túrát ezúttal is megtartják a Miskolci Fürdők Kft. munkatársai. A 2024. január 19-21. között meghirdetett különleges túrák alkalmával a vendégek idegenvezető kíséretében száraz lábbal járhatják be a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket. Bepillantást nyerhetnek a „barlangfalak” mögé és bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nem nyílik lehetőségük.

A túrán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 2024. január 8-tól jelentkezés és információ (8:00-16:00 között): +36 70/338-4534.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában