Magyar Vöröskereszt

2024.01.19. 15:38

Száz adag forró babgulyást kaptak a rászorulók Egerben

Száz tál forró ételt osztott ki Egerben a Vöröskereszt pénteken.

Fekete-Vadászi Erika

100 adag babgulyást osztott szét a Vöröskereszt

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A Magyar Vöröskereszt Eger Területi Szervezete ismét meleg ebéddel várta a rászorulókat péntek délben Egerben, a Klapka György úton. 

Ezúttal száz adag forró babgulyást és hozzá friss kenyeret osztottak szét a Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei. A pénteki hószállingózás közben már 12 óra előtt sorban álltak az érintettek, s ahogy mindig, most is megvárták a déli harangszót az ételosztással. Balizs Károly Vidorné, az ostorosi Fenyő ABC tulajdonosának támogatásával valósulhatott meg az esemény. A felajánló nem tudott megjelenni a Klapka György úton, de egy közös tapssal fejezték ki köszönetüket neki a résztvevők. 

Kosik Mária, a Magyar Vöröskereszt Heves Vármegyei Szervezetének egri területi vezetője portálunkkal megosztotta, nagy örömükre szolgál, hogy vannak támogatóik. Mint mondta, Balizs Károly Vidorné már harmadik alkalommal tett felajánlást, hogy hozzájáruljon az ételosztás sikeréhez. Az idei szezont a múlt év decemberében kezdték, s március 28-ig minden pénteken terveznek meleg ételt osztani péntekenként. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában