Fejlődés

2024.01.08. 13:35

Gasztrofaluvá varázsolnák Sarudot

Három év alatt rengeteget fejlődött a sarudi Sulyom Tájétterem, de továbbgondolkodnak, fejlődnének.

Molnár Helga

Új küldetéssel vág bele a 2024-es évbe Sarudon, a Sulyom Tájétterem közössége – osztották meg közösségi oldalukon.
– A Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa sikerei arra ösztönöznek bennünket, hogy a Tisza-tó gasztrofalujává változtassuk Sarudot. Eddig a Sulyom Tájétterem fejlesztésébe fektettünk nagyon sok munkát és energiát, aminek eredményeképpen a Tisza-tó egyik legnépszerűbb éttermévé sikerült válnunk alig 3 év alatt – írják.

Hozzáteszik, a TOP 100 legjobb hazai étterem közé kerülésük 2023-ban minden álmukat felülmúlta.
– Ám azt érezzük, hogy kollégáinkban van még erő és Sarudban lehetőség, hogy további sikereket szerezzünk a falunak. 2024-ben feltett szándékunk, hogy Sarud egy vendéglátó egységeiről és az ott dolgozó kollégáiról is ismert és elismert Tisza-tavi település legyen a Street Food vendéglátás terén is. Ezért 2024- ben a Gasztro Part vendéglátó egységeinek fejlesztésére koncentrálunk. Igyekszünk fejleszteni a Fröccsteraszt, a Sarudi Lepénysütőt is. S előttünk áll a feladat megtalálni a legjobb csapatot a Keszegeszegető és az Egyél Sarudit Bisztró működtetéséhez. Hiszünk abban, hogy Sarud a Tisza-tó gasztofalujává válhat, s nem csak a vendégeinket kiszolgáló vendéglátó egységeink széles ételválasztéka miatt, hanem az azokban kapható ételek minősége miatt is – összegeztek.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában