Elismerés

2024.01.22. 08:30

Kamarai díjjal tüntették ki a Szakképzési Centrum két munkatársát Hevesben

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum két munkatársa is Heves Vármegyei Szakképzési díjban részesült.

Heol.hu

Melykó Róbert (balról a 3.) és Kis Csaba (balról a 4.) a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén Gyöngyöshalászon

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum két oktatójas is Heves Vármegyei Szakképzési díjban részesült a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján: Kis Csaba és Melykó Róbert, tájékoztatott a centrum.

Kis Csaba már több mint négy évtizede dolgozik a vendéglátásban és 25 éve vesz részt a szakképzésben a mai Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium munkatársaként. Az intézményben szakoktatóként kezdte pályáját, hamarosan a vendéglátó munkaközösség vezetője lett, majd a mai napig gyakorlati oktatásvezetőként ügyel a szakmai képzés magas színvonalára. ”Szakmai felkészültsége kiváló, folyamatosan nyomon követi az új gasztronómiai trendeket, szabályokat. Minden rendezvény szervezésében, lebonyolításában részt vesz, példát adva a diákoknak és a kollégáknak a munkában történő helytállásból, a vendéglátásban szükséges szakmai alázatból. Kiváló munkatárs, aki a közös célok érdekében maximálisan együttműködő, segítőkész, figyelembe veszi, sőt nagyra értékeli mások elgondolásait is” – hangzott el a szerdai díjátadón Gyöngyöshalászon.

Melykó Róbert 2020-óta a vármegye legnagyobb szakképző intézményének, a hatvani Damjanichnak a szakmai igazgatóhelyettese. A DISZI mindig fontos szerepet játszott az életében, hiszen itt kezdte szakmai tanulmányait, kiváló minősítéssel asztalos és számítógép-kezelő szakképzettséget szerzett. Az irodalom szeretete az Eszterházy Károly Főiskolára vezette, ahol magyar szakos tanári diplomát szerzett, majd visszatért a Damjanichba szakmai elméletet oktató tanárként. A díjátadón kiemelték, hogy tanítványait személyes példamutatásával is motiválja, egykori szavalóversenyek győzteseként számos diákja ért el dobogós helyezést versmondó versenyeken. A Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjében pedig első és második helyezést értek el asztalos tanulói. Munkáját elhivatottság, nagyfokú munkabírás, precizitás és tolerancia jellemzik. Kiváló szakember, szakmai tudása átlagon felüli. A szakmai oktatás koordinálása mellett, a vizsgafelügyelői és ágazati alapvizsga elnöki feladatokon túl, az intézmény több mint 100 duális partnerével áll napi kapcsolatban – hangzott a méltatás a díjátadón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában