Felújítás

2024.01.15. 08:06

Kezdődik a Pétervásárán az egészségügyi központ felújítása

Némi kényelmetlenségre számíthatnak az elkövetkező hetekben Pétervásárán a betegek, de a végeredmény kárpótolja őket.

Barta Katalin

Megkezdődik a pétervásárai egészségügyi központ felújítása

Forrás: Eged István/Facebook

Pétervására Város Önkormányzata sikeresen pályázott a TOP PLUSZ programban a helyi egészségház infrastrukturális fejlesztésére. A felújításra több mint 110 millió forintot nyertek - tudatta a város lakosságával Eged István polgármester. 

A munkálatok  január 15-én, hétfőn kezdődnek, ezért a következő hónapokban szakaszosan lezárják az Egészségügyi Központ területeit. Erről folyamatos tájékoztatást adnak, illetve az egészségügyi központban is kiírnak minden aktuális információt. 

Első körben a fogorvosi rendelő újul meg. Ezen felül a következő munkálatok valósulnak meg az épületben: vizesblokkok áthelyezése és rekonstrukciója, részleges nyílászárócsere, váró és rendelők festése, burkolatcsere, előtetők elhelyezése, lépcsők, rámpa felújítása, lámpatestek cseréje, klíma beépítése, kamera- és behívórendszer kiépítése, fogászati röntgen vásárlása.

Arra kérnek mindenkit, hogy az építési munkálatok ideje alatt fokozott figyelemmel használják az épületet! Az esetleges kellemetlenségek miatt pedig elnézést és türelmet kérnek. A végeredmény minden lakost kárpótol majd - ígéri a város első embere.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában