Várják a kérdéseket

2024.01.03. 18:12

Közmeghallgatással indul az új év Pálosvörösmarton

Január 8-ig várják a kérdéseket a december óta megtekinthető polgármesteri beszámolóval kapcsolatban.

Szabó István

A pálosvörösmarti önkormányzat képviselő-testülete személyes megjelenés nélküli közmeghallgatás hirdetett januárban, tájékoztatott Bodócs Attila polgármester.

– A polgármesteri beszámoló december 29. óta megtekinthető az önkormányzat hivatalos web-, valamint Facebook-oldalán, emellett beszerezhető a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal pálosvörösmarti kirendeltségén. A beszámolóban foglaltakkal kapcsolatban kérdést feltenni, véleményt megfogalmazni, javaslatot tenni egyrészt papíralapon lehet a kirendeltségre eljuttatva, illetve elektronikus formában lehet a [email protected] vagy a [email protected] e-mail címekre elküldve. A kérdések, vélemények beküldési határideje január 8. A benyújtott kérdésekre, véleményekre 15 napon belül írásban válaszol az önkormányzat. A kérdező rendelkezésétől függően a kérdéseket, valamint az azokra adott válaszokat elektronikus formában közzétesszük – részletezte Bodócs Attila. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában