Energiatakarékos

2024.01.11. 11:05

Még csatlakozhatnak az Egri LED-csere programhoz

Január 15-ig még csatlakozhatnak a lakossági LED-csereprogramhoz.

Szabadi Martina Laura

Még van lehetőség regisztrálni a programba

Forrás: Eger Város Hivatalos Oldala/Facebook

Akik az első fordulóban lemaradtak az energiatakarékos izzók igénylésről, még január 15-ig regisztrálhatnak a ledcsere.hu online felületen vagy az IFI PONT irodájában, az Érsek utca 8.szám alatt, ahol az önkormányzat továbbra is regisztrációs pont létesítésével nyújt segítséget mindazoknak, akik nem rendelkeznek a szükséges technikai eszközökkel – hívta fel a figyelmet az egri önkormányzat.

Az online regisztrációhoz szükséges egy villanyszámla (a szolgáltatótól letöltött PDF formátum, vagy papíralapú villanyszámla első négy oldala szkennelve vagy fotózva), illetve a lakásban lévő fényforrások száma és foglalatinak típusa. Kérik, hogy a regisztrációs pontra vigye magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját, előző havi villanyszámláját és egy jegyzetet arról, mely helyiségekben hány darab és milyen foglalatú izzót kíván kicserélni. Fontos, hogy ugyanarra a fogyasztási helyre, amellyel már részt vettek az első pályázaton, újabb fényforrásokat nem lehet igényelni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában