Ellenőrizzék a vízórákat!

2024.01.04. 10:06

Nagyrédén túl sok víz folyik el szerda óta, ezt kéri a szolgáltató

A Heves Megyei Vízmű Zrt. Gyöngyösi kirendeltsége kéri a nagyrédeieket, ellenőrizzék a vízóráikat!

Szabó István

Siposné Fodor Judit, Nagyréde polgármestere tette közzé szerdán a közösségi oldalán a Heves Megyei Vízmű Zrt. Gyöngyösi kirendeltsége kérését a nagyközség lakosaihoz:

– Miután nagy mennyiségű víz elfolyását érzékeli a szolgáltató Nagyréde területén, de csőtöréssel kapcsolatos panasz nem érkezett eddig hozzájuk, így nyomatékosan kéri a Heves Megyei Vízmű Zrt., hogy minden nagyrédei ingatlantulajdonos ellenőrizze vízórája állását. Ha az óra teker, pedig az ingatlanon belüli vízfogyasztás ezt nem indokolja, akkor azt azonnal jelezzék a szolgáltatónak. Akkor is jelzést vár a Heves Megyei Vízmű Zrt. Gyöngyösi kirendeltsége, ha az ingatlanhoz tartozó vízóraaknában áll a víz. Kérem önöket, hogy tulajdonukban álló ingatlanjaik esetében ellenőrizzék vízóráikat és ha problémát érzékelnek, azonnal jelezzenek a Heves Megyei Vízmű Zrt. ügyfélszolgálatán – fogalmazott Siposné Fodor Judit.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában