Szavazás

2024.01.14. 10:40

Segíthetsz kiválasztani a Tisza-tó legjobb vendéglátóhelyét

Sok jobbnál jobb szállás- és vendéglátóhely van a Tisza-tónál. A tavasszal induló szavazás során mindenki leadhatja voksát arra, amelyiket a legjobbnak tart. Vajon mi lesz a végeredmény?

Heol.hu

Az Év Tisza-tavi Szálláshelye és az Év Tisza-tavi Vendéglátóhelye 2024. egy közönségszavazás, amely során a vendégek által legjobbnak vélt helyeket ismerjük el - adta hírül honlapján az I Love Tisza-tó

- Az I Love Tisza-tónál jól ismerjük a turisztikai vállalkozásokat és tudjuk, mennyit dolgoznak azon, hogy kitűnő szolgáltatást nyújtsanak a vendégeiknek. Elpanaszolják nekünk bánataikat, sérelmeiket, ilyenkor ha tudunk, mindig segítünk nekik és amikor sikereikről mesélnek, akkor együtt örülünk velük. Látva munkájuk alázatát úgy gondoljuk, megérdemlik az elismerést. A Tisza-tó turisztikai portáljaként úgy döntöttünk, alapítottunk számukra egy-egy díjat - fogalmaznak.

- Éppen ezért tavasszal indul az Év Tisza-tavi Szálláshelye és az Év Tisza-tavi Vendéglátóhelye közönségszavazásunk, amelyen őket szeretné elismerni az I Love Tisza-tó szerkesztősége - hívják fel a figyelmet.

További kérdésekre is választ adnak:

  • Kikre lehet szavazni?
    Minden olyan szálláshelyre és vendéglátóhelyre, amelyek a Tisza-tavi térségben működnek. Jelentkezhet egy nagy hotel, de egy aprócska büfé is.
  • Mit kapnak az első helyezettek?
    A két első helyezett egy-egy nettó 500.000Ft értékű megjelenési csomagot kap a szerkesztőségüktől, amelyben a nyomtatott magazinunkban való megjelenés és különböző online megjelenések is megtalálhatóak lesznek, emellett egy díjat és egy elismerő oklevelet is átvehet majd.
  • Ki fogja eldönteni, kik lesznek a győztesek?
    A vendégek! A Facebook-oldalunkon lehet majd szavazni rájuk a megadott játékidő végéig. Egy profillal csak egy szavazat adható le, úgyhogy így nem lesz bundázás!
  • Más is csatlakozhat a díjhoz?
    Természetesen! A díjat egyáltalán nem szeretnénk kisajátítani: éppen ezért keressük azokat a partnereket, akik támogatóként szeretnének felajánlani további díjakat az első helyezettnek, valamint ha különdíjat szeretnének odaítélni. Számukra egy támogatói csomagot hozunk létre. Az érdeklődő üzeneteket a [email protected] címre várjuk.
  • Mikortól lehet szavazni?
    A szavazás és a verseny március 1-jén indul és hamarosan közzé tesszük a verseny részleteit is. Az eredményhirdetés az év végén megrendezésre kerülő Tisza-tavi Turisztikai Gálán lesz.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában