Adományozás

2024.02.11. 12:59

Alig néhányat kell aludni a gyöngyösi jótékonysági sportbálig

A február 17-i rendezvényen adják át az év sportolóinak járó városi kitüntetéseket is.

Szabó István

A tavalyi jótékonysági sportbál is nagy sikerű volt Gyöngyösön

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Egyre közeledik az idei jótékonysági sportbál napja Gyöngyösön. A február 17-i rendezvényen adják át az év sportolóinak járó városi kitüntetéseket is.

A gyöngyösi városháza tájékoztatása szerint a helyi sportélet szereplői az önkormányzat támogatásával idén is összefogtak, és a tavalyi nagy sikerű rendezvény után 2024-ben is megrendezik a jótékonysági sportbált a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban. Az esemény amellett, hogy kiváló alkalmat kínál a sportolóknak és sportbarátoknak a találkozásra és szórakozásra, méltó keretet biztosít az év sportolóinak járó városi kitüntetések átadására is.

A városháza kiemeli, hogy a bál idén is jótékonysági célokat szolgál. Bevételét az Aktív Házban kialakított városi sportmúzeum működtetésére és bővítésére fordítják. A résztvevők szórakoztatásáról idén a Lux Mithras társulat fényshow-ja gondoskodik, a Dívák produkció pedig a legnagyobb ABBA-slágereket hozza el a csarnokba Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit előadásában. A zenét az EnterTrain Party Band szolgáltatja, áll a városháza közleményében. 

Az esemény plakátja
Az esemény plakátja
Forrás: Gyöngyös Város Hivatalos Oldala/Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában