Elismerés

2024.02.03. 21:45

Díjazták a Muzsikál az Erdő Alapítvány közösségi tevékenységét

Az alapítvány rendezte Muzsikál az erdő – Mátrai Művészeti Napok idén június 29-től július 7-ig tart majd.

Szabó István

Szabó Lajos és Matúz Viktória, a Muzsikál az Erdő Alapítvány titkára a díjátadón

A Heves vármegyében is rendkívül népszerű nyári, erdei koncertsorozatai révén ismert Muzsikál az Erdő Alapítvány elismerő oklevélben részesült Az év Nógrád vármegyei civil szervezete díj átadóján, számolt be az alapítvány közösségi oldalán Szabó Lajos erdőmérnök, a Muzsikál az Erdő eseményeinek főszervezője. Közlése szerint a díjátadóra a február elsejei civilek napja alkalmából került sor a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezésében, Salgótarjánban. 

– A jelöltek között 22 megyei civil szervezet szerepelt, valamennyien a közösségükért szeretettel tenni akaró emberek. Köszönjük, hogy részt vehettünk, hogy jelölték a Muzsikál az Erdő Alapítványt, valamint hálásak vagyunk a közönségszavazáson leadott sok-sok lájkért! – részletezte Szabó Lajos az alapítvány Facebook-oldalán.

Az alapítvány weboldaláról már az is tudható, hogy az idei Muzsikál az erdő – Mátrai Művészeti Napokra június 29. és július 7. között kerül sor. Portálunkon részletesen beszámoltunk arról, hogy a tavalyi, 20. eseménysorozatnak Gyöngyös-Sástó, majd Gyöngyöspata-Nagyparlag, Mátraverebély-Szentkút, Mátraalmás, Gyöngyössolymos, Szurdokpüspöki, Pásztó-Mátrakeresztes, Salgótarján-Eresztvény, végül pedig Tar-Fenyvespuszta adott otthont. Szabó Lajos már korábban elmondta portálunknak, hogy a Muzsikál az Erdő alapgondolata a kezdetektől fogva máig ugyanaz: szeretnék az erdő, a zene és a művészetek erejével a résztvevők figyelmét egy környezettudatosabb, fenntarthatóbb életvitelre felhívni. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában