Virágtenger

2024.02.21. 09:15

Elkezdtek előbújni a TulipGarden varázslatos tulipánjai

A pihenő hely is elkészült, a tulipánok is kezdenek előbújni. Így nem kell már sokat várni, alig 2 hónap múlva a TulipGardenben tölthetjük hétvégéinket.

Hornyák Réka

Már alig várják a tavaszi nyitást a Tisza-tónál a TulipGardenben. Legújabb Facebook bejegyzésükben közzé tették, a jó hírt, miszerint felállították az új tetőszerkezetet és ezzel elkészült az új pihenő részleg. Így a látogatók itt kényelmesen tudnak majd pihenni, eső esetén lesz hová elbújniuk, illetve erős napsütés esetén is tudnak majd itt hűsölni. 

Mint ahogyan a posztban is írják, épp időben fejeződtek be a munkálatok, hiszen már el is kezdtek kibújni a kis tulipánok. Április eején szeretnének megnyitni. 

A pontos nyitásról még nem tudnak nyilatkozni a tulajok, hiszen ez több tényezőtől is függ. Azonban az elmúlt évek tapasztalatai alapján április elejére tervezik a kapunyitást. További információkkal és tulipán helyzetjelentésekkel folyamatosan jelentkezek a kertből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában