Adomány

2024.02.08. 13:20

Fejlesztő játékokat ajándékozott a hevesi óvodásoknak a városvezetés

Az ajándékokat az Arany János úti Óvodába és bölcsődébe, a Csodavár Óvodába és a Kerekerdő Óvodába szállították ki.

Molnár Helga

Minőségi ajándékoknak örülhettek a kicsik

Forrás: Hevesi Hírportál

Heves önkormányzatának varrodájában készült figyelem-, memória-, és koncentrációfejlesztő játékokat adott át városunk óvodásainak Sveiczer Sándor polgármester és Kovács István alpolgármester. A gyerekek nagy örömmel fogadták a meglepetéseket, és azonnal ki is próbálták azokat minden óvodai csoportban – számol be róla a Hevesi Hírportál.

Az ajándékokat az Arany János úti Óvodába és bölcsődébe, a Csodavár Óvodába és a Kerekerdő Óvodába szállították ki. A varroda munkatársai nemcsak szép, hanem minőségi ajándékokat is készítettek a kicsiknek. A játékokat természetes anyagokból, például pamutból és gyapjúból alkották, amelyek antiallergének és tartósak, vidám, élénk színárnyalatokkal övezve. A Start Program varrónői figyeltek arra is, hogy a tárgyak ne tartalmazzanak balesetveszélyes részeket.

A városvezetés tájékoztatása szerint az ajándékozás célja az volt, hogy örömet szerezzenek a hevesi óvodásoknak, egyúttal a varroda munkatársainak kreatív és hasznos termékeit is sikerült bemutatni, népszerűsíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában