Ne megszokásból!

2024.02.02. 14:31

Hidakat zárnak le, a Koszorú utca egyirányú lesz Egerben

Hídlezárások és egyirányúsítás is várható hétfőtől az egri utakon. Érdemes figyelni.

Heol.hu

Eger önkormányzata február 5-én (hétfőn) megkezdi a Koszorú utcai Farkasvölgyi-híd felújítását, mely várhatóan 2024. március végéig tart majd.

A korlátozások
Forrás: Eger önkormányzata/ Beküldött fotó

– A munkálatok során szigetelés és burkolat cseréje, járdaszegély konzolok felújítása, felületvédelme, a felszíni vízelvezetés felújítása, hídfők, rézsűburkolat felületjavítása, acélkorlát, valamint a vizsgálólépcső felújítása történik.
2024. február 8-tól (csütörtök) a hidat lezárják a gépjármű forgalom elől. A Koszorú utca a Deméndi utca irányából egyirányúsításra kerül, teljes hosszában egyirányú közlekedés lesz a megengedett. Ezzel párhuzamosan folytatódnak a Töviskes téri, illetve a Hell Miksa utca folytatásában lévő patakhíd felújításának munkái, ezért – előzetes tájékoztatásunknak megfelelően – a Hell Miksa úti gyaloghíd február 5-én, hétfőtől szintén le lesz zárva a gyalogosforgalom elől. A felújítási munkák miatti kellemetlenségekért megértésüket kérjük! – írta az önkormányzat közleményében.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában