Adomány

2024.02.15. 15:15

A tarnazsadányi egyesület jótékonysággal kezdte az évet

Közintézmények számára juttattak el adományt Tarnazsadányban.

Molnár Helga

A Tarnazsadányban működő Közös Cél Egyesület a 2024-es évet két nagyszerű dologgal - jótékonysággal és farsangi mulatsággal - kezdte – tudatta portálunkkal az elnök, Botos Péter Adrián. Mint mondta, Balogh Leventének, a Szentkirályi víz tulajdonosa felajánlásának köszönhetően 200 darab Vízangyal terméket tudtak eljuttatni a közintézmények számára több százezer forintos értékben.

A jótékonyság mellett a farsangi mulatságnak is örültek Tarnazsadányban
A jótékonyság mellett a farsangi mulatságnak is örültek Tarnazsadányban
Forrás: Beküldött

– Valamint megrendeztük a télbúcsúztató farsangi mulatságot, amin több 100 gyerek vett részt és érezte jól magát. A jelmezes verseny mellett volt tombola, és Szajla Szabolcs ismert bűvész volt a sztárvendég. Szabolcs műsora nagyszerű záró esemény volt interaktívan szórakoztak a gyermekek. Nagyon fontos számunkra a közösség. Ennek érdekében oktatás, és felzárkóztatás mellett, számos kulturális, sport eseményt szervezünk, amibe bevonjuk a lakosságot, így a sikerélmény mellett közösség ereje is erősödik – részletezte.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában