Vigyázzunk egymásra

2024.02.04. 16:05

Megérkeztek a gondosórák Verpelétre

Farkas Sándor polgármester arra biztat minden 65 év felettit, hogy regisztráljon az ingyenes Gondosóra Programba, mert a gondos óra életet menthet.

Hornyák Réka

Segítenek beüzemelni a gondosórát, ha kéri valaki

Forrás: Verpelét Város Önkormányzata/Facebook

Örömmel tájékoztatom a lakosságot, hogy múlt hét közepétől a mai napig mintegy 150 darab gondos órát szállított ki a Magyar Posta – adta hírül Verpelét Város Önkormányzatának Facebook-oldalán Farkas Sándor, a település polgármestere. 

A csomagban a készülékhez szükséges minden kellék megtalálható, többek között az üzemeltetési utasítás is. Ezeknek az utasításoknak a betartásával a készülék néhány perc alatt beüzemelhető. 

Mint írja a polgármester, ha valakinek gondjai akadnának a beüzemelés vagy a regisztráció során, hívhatják az Alapszolgáltatási Központ intézmény vezetőjét, Kecsőné Vitkovics Enikőt, vagy a helyettesét Pintérné Márton Petronellát. Munkaidőben készséggel állnak a lakosok segítségére, akár személyesen is. 

A gondosóra sokak életét megkönnyíti már, sőt, volt, hogy segítségével tragédiát is elkerülhettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában