Megbecsülés

2024.02.22. 16:51

Miniszteri elismerést kapott a gyöngyösi kórház ápolója

Balázsné Mészáros Ildikó 27 éve végzett kimagasló egészségügyi szakmai munkáját ismerték el.

Szabó István

Balázsné Mészáros Ildikó az miniszteri oklevéllel a kezében

Forrás: beküldött/Bugát Pál Kórház

Balázsné Mészáros Ildikó, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház ápolója Miniszteri Elismerő Oklevél kitüntetést kapott a 27 éve végzett kimagasló egészségügyi szakmai munkája elismeréséül a Magyar ápolók napja alkalmából, tájékoztatta portálunkat T. Bokros Mária, a kórház sajtószóvivője. Közlése szerint a kórház krónikus belgyógyászati osztályának ápolója az érettségije után, 1996-ban ápolóként kezdte egészségügyi pályafutását. 

– Munkáját alázattal, precízen, legjobb tudásával és mérhetetlen szakmai elhivatottsággal végzi. Kiváló szervező, mely nemcsak a szakmai és irányító tevékenységében nyilvánul meg, hanem a közösségi feladatok ellátásában is. Kommunikációs készsége, szakmai tudása kiváló. Nagy munkabírással és jó szervező készséggel végzi mindennapi munkáját, rátermettsége lehetővé teszi új feladatok befogadására, továbbadására. A napi munkáján felül időt és energiát áldoz a Magyar Ápolási Egyesületben végzett munkájára is. Kimagasló szakmai és közösségi munkájának elismerése a miniszteri elismerés – foglalta össze T. Bokros Mária.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában