Tanulmányi verseny

2024.02.21. 09:56

Országos döntőbe jutott a Mátra Szakképző Iskola 6 tanulója

A mátrafüredi technikus tanulók már az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny áprilisi döntőjére készülnek.

Szabó István

Országos döntőbe jutott a mátrafüredi Északi ASzC Mátra Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (Mátra Szakképző Iskola) 6 tanulója az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen (OSZTV), adta hírül a tanintézmény.

XI. Mátrai Erdészeti Nyílt Nap
Nyílt nap a Mátra Szakképző Iskolában Forrás:  Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

 

– A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem gödöllői Szent István Campusán január 30. és február 2. között rendezték az Agrárminisztérium hatáskörébe tartozó 2023-2024. évi szakmai tanulmányi versenyek elődöntőit. Az interaktív és az írásbeli versenyrészeken több mint 600 tanuló vett részt. Az OSZTV versenyek elődöntőjén továbbjutott tanulók az ország legjobb 15 erdész- illetve vadász tanulója között mérettethetik meg magukat az áprilisi döntőn. Iskolánkból a döntőbe jutottak Süttő Róbert 13.B, Dolányi Zoltán József, Gembolya Kevin és Kovács Richárd 13.C osztályos erdésztechnikus tanulók, valamint Debreczeni Anna és Nagy Bence Nimród 13.A osztályos vadgazdálkodási technikus tanulók. Gratulálunk mindannyiuknak a szép eredményhez, jó felkészülést és sok sikert kívánunk a döntőre! – közölte a Mátra Szakképző Iskola.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában