Télűzés

2024.02.23. 10:50

Sirokban is elégetik a kiszebábot, várják a tavaszt

Barta Katalin

Sirokban február 24-én délután fél háromtól a Darnói lovaspályára várják mindazokat, akik szeretnének részt venni egy jó hangulatú télűző partin. Az Építsünk közösséget! civil szerveződés kiszebáb égetést tervez, így köszöntve a tavaszt. Bujáki Márk, a szervezet vezetője elárulta azt is, hogy elkészült az éves programjuk is. Március 23-án délután öt órától Siroki Sikertörténetek címmel szerveznek estet a Mátra Művelődési Házban olyan helyi közéleti emberek bemutatásával, akikre büszkék lehetnek a sirokiak.

Március 24-én délelőtt 9-16 óráig Húsvéti vásárt rendeznek Darnóban, ahol nem csak az ünnep legfontosabb kellékeit vehetik meg a helyszínen, hanem a gyerekeknek is kedvesednek játékkal, meglepetésekkel. 

Május 26-án Gyereknapi katlanpartira várnak mindenkit. A kicsiknek egész nap játékos programokat kínálnak, míg a felnőttek bográcsos ételeket készíthetnek.

Október 27-én este hattól őrtűzgyújtással emlékeznek meg a Székely autonómia napjáról, december 21-22-én pedig a tavalyi sikerre való tekintettel karácsonyi vásárt szerveznek.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában