Bál

2024.02.21. 21:10

Szuper buliban szórakoztak a sirokiak

Huszonhatodik alkalommal rendezték meg Sirokban a jótákonysági bált. A jó szervezésnek köszönhetően ezúttal is remekül sikerült.

Barta Katalin

Sirokban hagyományosan februárban rendezik meg a jótékonysági bált. Idén huszonhatodik alkalommal mulathattak a helyiek, akik ezzel is hozzájárultak a község gyarapodásához. Tuza Gábor polgármester köszönetet mondott a szervezőknek, a szakácsoknak, konyhásoknak, a felszolgálóknak, a büféseknek, a polgárőröknek, a zenekarnak, és a vendégeknek. 

Közösségi oldalán külön megksözönte a sofőr és a szállító, Borics Gyula és Járdán Attila munkáját. - És igen, ha éppen emberre van szükség, akkor zakó le, ingújj felgyűr és hadd haladjon az a sütemény! A jól elvégzett munka után egy finom kávé egy nagyon jó baráttal, akire mindenben számíthatok! Köszönöm mindenkinek, hogy itt volt, hogy segített és egy szuper buli rendezésében részt vett!! Jövőre ugyan itt! - zárta bejegyzését.

kepszöveg: Fergeteges buliban volt részük a sirokiaknak Fotó: forrás Tuza Gábor fb 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában