Diáksport

2024.02.03. 12:50

Taroltak a Mátra SE síelői a Heves Vármegyei Diákbajnokságon

Valamennyi éremből 4-4-et gyűjtöttek a diáksportolók, és sok helyezés is a tarsolyukba került.

Szabó István

A sikeres csapat immár oklevelekkel a kézben

Forrás: Mátra Sportegyesület Alpesi Sí Szakosztály/Facebook

Ragyogó napsütésben zajlott a héten a síelők Heves Vármegyei Diákbajnoksága a mátraszentistváni síparkban, adta hírül a Mátra Sportegyesület Alpesi Sí Szakosztály a közösségi oldalán. Közlésük szerint versenyzőik halmozták az érmeket és a helyezéseket:

A dobogón végeztek:

Aranyérmes - Kovács Bíborka, Nigrinyi Nándor, Bozó Lilien, Major Balázs,
Ezüstérmes - Szőllősi Linda, Mészáros Maja, Meggyes Milán, Tóth Szabolcs,
Bronzérmes - Zelnik Péter, Huczka Bálint, Bozó Dominik, Szilveszter Dominik,

továbbá:

4. helyezett - Mihályi Zétény, Hettich Flóra, Zelnik Ádám, Füleki Marcell,
5. helyezett - Major Gergő, Schmiedt Héra, Márta Miksa,
6. helyezett - Misi János Máté.

– Gratulálunk mindenkinek! Hajrá Mátra! – zárul a Mátra Sportegyesület Alpesi Sí Szakosztály közleménye a Facebook-oldalukon.

A Mátra Sportegyesület weboldalán megtudhatjuk, hogy tagjuk lehet a MVM Mátra Energia ZRt. minden dolgozója, valamint közvetlen családtagja, aki vállalja, hogy tevékenyen részt vesz a sportegyesület működésében. Az egyesület elsődleges célja az alapító bázisszerv munkatársai és családtagjai részére a rendszeres sportolás, versenyzés, testedzés, felüdülés biztosítása, valamint az ilyen igények felkeltése szervezett formában. Az alpesi síszakosztály a legrégebben működő közösség a ma is működő szakosztályok között. Már a 70-es években elkezdődött a mátraszentistváni rendszeres síelések megszervezése, és a síbázis kialakítása. A síszakosztály a Mátra SE legnépszerűbb szakosztálya, jelenleg a taglétszámuk 254 fő, olvasható a sportegyesület honlapján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában