Útinform

2024.02.17. 15:11

Útszűkületek és lezárások nehezítik a közlekedést Hevesben

Útszűkületek, útépítések nehezíti a közlekedést szombaton is az Útinform szerint Hevesben.

Heol.hu

A 24-es főúton, Sirok átkelési szakaszán, a 42-es és a 43-as km között, környezeti probléma miatt Egerbakta felé útszűkületen kell áthajtani. A 25-ös főúton, Egerben, a 11-es km-nél kábelfektetés miatt félpályás lezárásra készüljenek. 

  • Szintén a városban, de egy kissé távolabb a 13-as km-nél csomópontot építenek, mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak. 
  • Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es km között tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is elterelik. 
  • Szintén Szentdomonkos térségében, de az 51-es és az 52-es km között támfalépítés miatt van félpályás lezárás. 

Vármegyénk közelében, az M30-as autópályán, a 33-as jelű Miskolc-észak és a 40-es jelű Szikszó csomópont között mától garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között  az autópályát, mindkét irányban lezárták, ezen autópálya szakasz előreláthatólag több hónapig zárva lesz, a kerülőutat táblákkal jelzik, vezessenek körültekintően! - figyelmeztetett az Útinform

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában